Sarı'dan ramazan mesajı

Başkan Sarı; “Tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini Tebrik Ederim” dedi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, başlayacak olan Ramazan ayıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

SABIR AYI

Başkan İshak Sarı mesajında; “Değerli Karasulu Hemşehrilerim, Sabır ayı olan Ramazan, insanda şükran hisleri uyandıran, yoksulların, çaresizlerin halinden anlama duygusu veren, insanı yüksek ve yüce değerlere ulaştırarak erdemli hale getiren bir aydır. Yüce Rabbimden tüm insanlığın bu mübarek ayın feyzinden nasibini almasını, dualarımızın kabul olmasını Covit-19 pandemisinden kurtularak en kısa zamanda sağlıklı günlere kavuşmamızı niyaz ediyorum. Bu düşüncelerle Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun diyerek tüm halkımızın ve Müslüman âleminin Ramazan Ayını tebrik eder saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

12 Nis 2021 - 13:40 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.