Karasuspor taraftarından Sarı'ya tepki

Ekonomik sıkıntılar nedeni ile Bölgesel Lig’e katılamayan Karasuspor taraftarı, ilçe meydanında toplanarak Belediye Başkanı İshan Sarı’ya tepki gösterdi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Karasuspor taraftarından Sarı'ya tepki
Video için play'e tıklayın

66 YILLIK EFSANE REZİL OLDU SİZİNLE

Bölgesel Amatör Lig’e katılım şartlarını yerine getirmediği için küme düşürülecek olan Karasuspor taraftarı, başta Karasu Belediye başkanı İshak Sarı olmak üzere kulübe sahip çıkmayan herkese tepki gösterdi. Karasu Atatürk Bulvarı’nda toplanan sarı kırmızılı taraftarlar, Sarı Kırmızı baraklarla örtülmüş tabut ile tepkilerini dile getirirken; “66 Yıllık Efsane Rezil oldu sizinle’’ yazılı pankart açtılar. 82 Yıl öncesine dayanan geçmişiyle Karasuspor’un ilçenin en eski ve en etkili sivil toplum örgütü olduğunu belirten Karasuspor Taraftarlar derneğinden Mert Can Yılmaz, böyle bir köklü geçmişi olan kulübümüz bugün tarihinin en zor dönemini yaşamaktadır’’ dedi.

SPORA DESTEK BU MU?

Sarı Kırmızı Taraftarlar yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler; Bugün medeni ölçüler ve yasal kurallar içinde tepkimizi gösterdiğimiz yer Karasu Atatürk bulvarıdır. Sözlerimiz ise Karasu Beledeyisi’nedir. Yol, su temizlik gibi spora katkı sunmak da, kulübü desteklemek de belediyenin görevleri arasındadır. Belediyenin yasal bütçesi içinde de spora destek harcaması vardır. Yakın zamanda ilçemizin belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “İlçemizde spor sadece futbol değildir.” demecine yer vermiştir. peki bizler Karasulular olarak soruyoruz; futboldan sonra en büyük branş olarak bilinen basketbol takımı nerde? Hentbol takımı nerde? Spora destek vermek, 3-5 voleybol topuyla kapalı spor salonunda öğrencilere voleybol oynatmak mıdır?

EN DUYARSIZ BELEDİYE

Bilinen üzere şu an da ilçe tarihinin Karasuspor’a karşı en duyarsız, futbola kapalı belediye yönetimi ile karşı karşıyayız. Bütün kamuoyu şunları bilmelidir: Biz kulübün defterleri belediyeye bıraktık. Bizim ve kulübümüzde daha önce futbolculuk ve yöneticilik yapmış büyüklerimize başkan tarafından randevu verilmemiştir. Belki bizden hoşlanmıyorlar diyerek kulübü siz alın, biz maçlara dahi gelmeyiz dedik. Yine cevap alamadık. Yönetimi siz oluşturun dedik, yine olmadı. Alın kulübü başka birine verin dedik yine olmadı. Belediye başkanı kulübümüze öyle bir duvar ördü ki hiçbir şey, hiç kimse fayda etmedi.

VURDUMDUYMAZLIK

İlimizdeki Hendekspor, Erenlerspor, Serdivanspor ve Sapancaspor gibi takımların tamamı belediye desteklidir. Ülkemizde de bunun yüzlerce örneği sayılabilir. Biz lütuf, bağış istemiyoruz. Tüm ülkedeki yüzlerce belediyenin yaptığını istiyoruz. Bizim belediyemiz gibi ülkedeki her belediyenin maddi sorunları var. Destek olmanın yolu sadece kasadaki parayı vermek değildir. Sahip çıkmanın onlarca yolu vardır ama bu belediye alnına kara bir leke sürmeyi tercih etmiştir. Karasu belediyesinin bugünkü yönetiminin, yaptığının ilçe tarihinde örneği̇ yoktur ve bu vurdumduymazlık, bu ayıp onlara ileriki yıllar için yeter de artar bile…

13 Eyl 2021 - 13:35 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.