Karasu’da köpek saldırısı

Karasu İlçesi Yalı Mahallesi üzerinde sahil kenarında yürüyüş yapan 58 yaşındaki Türkan A. İsimli kadın, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınırken aynı köpeğin başka bir aileye daha saldırdığı ortaya çıktı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Karasu’da köpek saldırısı
Karasu’da köpek saldırısı
Haber albümü için resme tıklayın

KORKU YAŞADI

Edinilen bilgilere göre, Karasu İlçesi Yalı Mahallesinde sahil kenarında yürüyüş yapan 58 yaşındaki Türkan A. İsimli kadın, sabah 09:30 sularında sokakta buluna bir köpeğin saldırısına uğradı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan kadın, çevredeki bir vatandaşın aracıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve Kuduz Aşısı ile Tetenoz Aşısı yapılan kadın durumu Karasu Belediyesine bildirdi ancak hastaneden çıkarak evine giden kadın sokakta aynı köpekle karşılaşınca büyük korku yaşadı.

BAŞKALARINA DA SALDIRMIŞ

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Türkan A. İsimli kadın, “Sabah yürüyüş yapıyordum, 09:30’da saldırdı köpek, gelip arkamdan bacağımı ısırdı. Hastaneye gittik, kuduz ve tetenoz aşısı oldum. Bu sırada belediyeyi aradım, bana verdikleri numarayı aradım durumu bildirdim. Saat 11 gibi eve döndüğümde köpek yine sokaktaydı. Tekrar aynı numarayı aradım ancak kimse gelmedi. Aynı köpek Plajın 32 Evler Parkı tarafında da başka bir aileye saldırmış akşamüzeri. Neden bizim sesimizi kimse duymuyor?” dedi.

20 Ara 2019 - 13:16 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.