Karasu’da çim biçme çalışmaları devam ediyor

Karasu Belediyesi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını ilçenin dört bir tarafında sürdürüyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Karasu’da çim biçme çalışmaları devam ediyor
Karasu’da çim biçme çalışmaları devam ediyor
+4
Haber albümü için resme tıklayın

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor. Bahar aylarının kendisini hissettirmesi ile artış gösteren çim ve yabani otların temizliği için Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına hız verdi.

TÜM ÖNLEMLERİ ALIYORUZ

Yaz aylarının yaklaşması ve hava sıcaklıklarının artması ile birlikte ekiplerin çim biçme çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Belediye Başkanı İshak Sarı; “Park, bahçe, kaldırım ve refüjlerde çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Belirlenen program dâhilinde ekiplerimiz ilçemizin çehresini değiştirecek çalışmalarını dönem boyunca devam ettirerek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve çocuk oyun alanları oluşturacaklar. Ayrıca vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri de alıyoruz. Halkımızın sağlığı ve çevre temizliğine üst düzeyde özen gösteriyoruz.” dedi.

11 May 2020 - 14:56 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.