Karasu polisinden asayiş uygulamaları

Karasu’da polis ekipleri tarafından periyodik aralıklarla yapılan asayiş ve trafik uygulamaları Doğu Karadeniz Caddesi ve Çağdaş Sapağında devam edildi.

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede huzur ve güveni sağlamak adına belirli noktalarda trafik ve asayiş uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda asayiş ve trafik ekipleri her gün ilçenin giriş ve çıkışlarının yanı sıra belirli kavşaklarda uygulama yapıyor.

İlçenin belirli noktalarında yapılan uygulamalar önceki akşam da liman kavşağında ve Doğu Karadeniz Caddesinde devam etti. Yapılan uygulamalar kapsamında araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de bakıldı. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan araç ve motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak Yedi Emin Parkına kaldırıldı

04 Ağu 2018 - 13:52 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.