İhbar ettiler

Karasu Devlet Hastanesi yakınlarında havaya ateş açan maganda vatandaşların ihbarı ve yardımları sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 20:00 sularında Karasu Devlet Hastanesi yakınlarında vatandaşlar havaya silahla atış yapıldığını, hem korktuklarını ve hem rahatsız olduklarını yetkilere bildirdi.

Emniyet ekipleri tarafından yapılan incelemeler ve vatandaşların yardımı sayesinde ateş seslerinin Aziziye Mahallesi’nde bulunan E.Y. (45) isimli şahsa ait bir yazlıktan geldiğini tespit etti.

Polisin yazlıkta yaptığı aramalarda, 1 adet ruhsatsız Astra marka tabanca ve 1 adet ruhsatsız Star marka tabanca ile 37 adet mke yapımı dolu fişek ele geçirildi.

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Emniyet güçlerimizin yapmış olduğu çalışmaları takdirle izliyoruz, ancak burada asıl önemli olan husus, vatandaşlarımızın duyarlılığı ve polisimizin yapmış olduğu çalışmalarda kendilerine destek olmalarıdır.

Vatandaşlarımızın hassasiyetleri ve ilçemizin güvenliğinin sağlanmasında, güvenlik güçlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

19 Haz 2019 - 21:07 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.