Hastanede ziyaret etti

Adapazarı -Karasu duble yolunda meydana gelen kazada 7 ve 11 yaşlarında iki kız çocuğu vefat etmiş 3 kişide yaralanmıştı. Kazada iki kızını kaybeden anne Yasemin’in hastanede ki tedavisi devam ediyor. Acılı anne kızlarına son görevini yapamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Hastanede ziyaret etti
Hastanede ziyaret etti
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Gazeteci Cihan Emre anneyi hastanede ziyaret ederek yaşananları konuştu. Acılı anne kızlarını son yolculuğuna uğurlamak için doktor izniyle cenazeye katıldığını ancak devamında yapması gerekenleri yapamamamın üzüntüsünü yaşıyor.

BİZİ SÜRÜKLEDİ

Acılı anne Yasemin Tekbıyık kazayı ve sonrasını unutamıyor. Limandere kavşağında yaşanan acının tarifi olmadığını aktaran Yasemin Tekbıyık “Kolay değil. İki evladımı kazaya kurban ettim. Rabbimin yardımıyla ayakta durmaya çalışıyorum. Panelvan bizim aracımıza çarpıp metrelerce sürükledi. Ben yaralı olarak kurtuldum. Ama içimde yaşadığım acı çok büyük. İki evladımı kaybettim”

GÖREVİMİ YAPAMADIM

7 ve 11 yaşındaki kızlarını son yolculuğuna uğurlamak için doktorların izniyle cenazeye katılan anne Yasemin Tekbıyık “Acımı yaşamadım. Kızlarım için hastaneden dua etmenin ötesinde bir şeyler yapmam gerekiyordu. Geleneklerimizde var. Kuran, mevlit okutmak, taziyeye gelenlerle acımı paylaşmak çok isterdim. Ancak bazen şartlar buna izin vermiyor. Kızlarım melek oldu. Evlat kaybetmenin acısına görevlerimi yapamamam da eklendi” dedi

OMZUMA AMELİYAT

Cihan Emre, sağlık durumunun nasıl olduğunu, doktorlarının ne dediğini sorduğunda Yasemin Tekbıyık “Sanırım bir süre sonra taburcu edileceğim. Omzumdaki kırık için bir süre sonra ameliyat planlanıyor. Bunların hepsi zamana bağlı. İnsan bazen kendi sağlığını çok düşünemiyor” dedi

DİĞER YARALILAR

Adapazarı-Karasu duble yolu Limandere kavşağında ki kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Barış Demirelli’nin boynunda kırık olduğu ve kısmi felçli olduğu ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği bilgisine ulaşılırken diğer yaralı Nail Karpuz’un ise servise alındığı kol ve bacaklarında kırık olduğu öğrenildi.

28 Kas 2019 - 18:16 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Haberlisin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.