Gelişigüzel atılan atıklar için uyarı

Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün belirlediği depolama alanlarına atmak yerine gelişigüzel sokaklara atılan atıklar için vatandaşlara uyarıda bulundu.

Vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş; “Belediyemizce belirlenen atık depolama alanları dışına atık bırakmanın çevre temizliğine ve toplum sağlığına ciddi zararları olduğunu unutmamalıyız. Özellikle Pandemi döneminde bu konuya daha çok dikkat etmeliyiz” dedi.

“CEZAİ İŞLEM”

Açıklamalarına devam eden Karakaş; “Geçtiğimiz günlerde bazı caddelerimizde inşaat, bahçe ve mobilya atıklarının gelişigüzel yerlere atılması sonucu kötü bir görüntüyle karşı karşıya kaldık. Yapılan araştırmalar sonucu bu atıkları atan vatandaşlarımızı tespit ederek cezai işlem uyguladık. Çevre düzeni ve temizlik konusu elbette Belediyemizin konusudur. Tabi ki biz temizleyeceğiz ve temizlemekten asla imtina etmeyeceğiz ama çevre temizliği konusunda da hemşehrilerimizden daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

16 Tem 2021 - 17:15 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.