Ezgi ve Aykut'tan ömürlük imza

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ile Ezgi Yeşil Duman Kulüp Doğa Düğün ve Toplantı Salonunda yapılan düğün ile dünya evine girdiler.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ile Ezgi Yeşil Duman Kulüp Doğa Düğün ve Toplantı Salonunda yapılan düğün ile dünya evine girdiler. Mutlu çifttin nikahını Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı kıyarken, Aykut Sütün nikah şahitliğini ise Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili ve Sakarya Millet Vekili Engin Özkoç yaptı. Düğün törenine Kocaali Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mithat Sarı. Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş Karasu İyi Parti İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’da katıldı.

05 Tem 2021 - 15:57 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.