Emirhan 3 gündür aranıyor

Karasu İlçesi Adatepe Mahallesinde hayvanlara yem vermek için bota bindiği sırada Sakarya Nehri'ne düşen 20 yaşındaki Emirhan Henden, 3 gündür aranıyor.

Emirhan 3 gündür aranıyor
Emirhan 3 gündür aranıyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

NE OLMUŞTU?

Karasu İlçesine bağlı Adatepe Mahallesinde 3 gün önce Sakarya Nehrine düşerek kaybolan ve arama çalışmaları devam eden 20 yaşındaki Emirhan Henden’in daha önceden Sakarya Nehrinde yüzdüğü anların görüntülerine Haberlisin.com ulaşmıştı. Genç Emirhan’ın yüzmeye başlamadan önce arkadaşlarına dönerek; “Arkadaşlar ben gidiyorum, hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandığı görülürken daha sonra yüzmeye başladığı görülürken Emirhan’ı arama çalışmalarının yağmurun durmasıyla yeniden başladığı öğrenildi.

ARAMA ÇALIŞMALARINDA 3’ÜNCÜ GÜN

20 yaşındaki Emirhan Henden’in arama çalışmaları 3'üncü günde de devam ediyor. Sağanak yağmur nedeniyle arama çalışmaların zorlaştığı nehirden, sabah saatlerinden itibaren ekipler çalışmalarına yeniden başladı. Bölgede, İHH arama Kurtarma ekibi, SAKUT, polis, jandarma, sivil savunma ve AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara vatandaşlar da eşlik ediyor. Çalışmaları izleyen Emirhan’ın yakınlarının endişeli bekleyişi devam ediyor.

05 Tem 2021 - 13:44 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.