Başkan İshak Sarı’dan “Hoş Geldin” ziyareti

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Başkan İshak Sarı’dan “Hoş Geldin” ziyareti
Başkan İshak Sarı’dan “Hoş Geldin” ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

200 AİLE ZİYARET EDİLDİ

Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ailelere, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın selamları ve hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı mektup iletilerek, bir de bebek seti hediye ediliyor. Bugüne kadar ekipler tarafından Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında yaklaşık 200 aile ziyaret edildi. Zaman zaman bu ziyaretlere Belediye Başkanı İshak Sarı da eşlik ediyor.

HİZMET KESİNTİSİZ SÜRECEK

Karasu sakinlerinin ilgisi ve beğenisini toplayan hizmetin kesintisiz süreceğinin altını çizen Başkan İshak Sarı; “Dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri için ailelerimizi ziyaretlere devam ediyoruz. Bu ziyaretle, ailelerimiz ve bebeklerimizle sıcak ve kopmaz bir bağ kurmuş olduğumuz düşüncesindeyim. Dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerimize ‘Hoş Geldin’ diyoruz. Allah, onları analı, babalı, sağlıklı büyütsün” ifadelerini kullandı. Ziyaret edilen aileler Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya teşekkür ederek, projenin güzel bir proje ve insanlara dokunan bir proje olduğunu belirttiler.

03 Eyl 2021 - 19:15 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.