Sosyal medyada paylaşıldı

Haberlisin.com Haber İhbar hattımıza gönderilen görüntüde; Hendek İlçesinde geçtiğimiz hafta yapılan bir düğünde çekilen görüntüler pes dedirtti. Düğün konvoyundaki araçlarla yolu kapatan düğün sahipleri, damadı ortaya alıp silah atarak şınav çektirdi.

Sosyal medyada paylaşıldı
Sosyal medyada paylaşıldı
Video için play'e tıklayın

Hendek İlçesinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen düğünde daha önce yapılan uyarılara kulak asmayan düğün sahipleri ve yakınları, konvoydaki araçlarla yolu kapatarak araçlarından indi. Daha sonra damadı yolun ortasına getiren ve sandalyelere oturan kişiler, yanlarında getirdikleri silahları çıkartarak havaya ateş etmeye ve damada şınav çektirmeye başladı. Bu sırada olayı gören bir vatandaş, durumu cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Bir takipçimiz tarafından Haberlisin.com Haber İhbar Hattımıza gönderilen korkutucu görüntülerde ise hiçbir önlem alınmadığı ve alanda çocuklarında bulunduğu görüldü.

ŞANS ESERİ YARALANAN YOK!

Yapılan tüm uyarılara ve kaybedilen onlarca cana rağmen hiçbir önlem alınmadan yapılan bu kutlamalara hala bir son verilmezken, şans eseri yaralananın olmadığı olayla ilgili emniyet ekiplerinin işlem yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor.

20 Eyl 2021 - 14:15 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç   Hendek


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.