Şartname buna göre hazırlanacak

Hendek Belediyesi’nin dün gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında Atatürk Parkı’nın Hendek Belediyesi’ne devredilmesi ve 5 yıllığına kiralanması için ihale açılması meclisten geçmişti. MHP’li meclis üyesi Ahmet Ay, ihaleyi alan firma veya kişilerin parkta çayı 50 kuruşa satmasını önerdi.

KAR GÜDÜLMEMELİ

Turistik bölgelerimizden biri olan Sapanca sahilindeki Belediye Parkında çayın 1 TL olduğunu hatırlatan MHP Meclis üyesi Ay, “Hendek’te dar gelirli vatandaşlarımızı da göz ardı etmeden Atatürk Parkı’nda çayın 50 kuruşa satılması için, ihale şartnamesine madde koyalım. Bu Hendek halkının hakkıdır diye düşünüyorum. Burada en azından çayda kar güdülmemeli” dedi.

ÇEVRE İŞLETMELERİDE MAĞDUR ETMEYELİM

Meclis Üyesi Ahmet Ay’ın önerisinin ardından Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İhale şartnamesini hazırlayacak olan komisyona MHP’den de bir meclis üyesinin alınarak, hazırlıkların bir diğer meclise kadar yapılması talimatını verdi. Püsküllü; “Biz o bölgede aynı işletmecinin de mağdur edilmemek şartıyla orada vakit geçirecek vatandaşlarımıza uygun fiyatla çeşitli ikramlarda bulunmasını istiyoruz” dedi.

29 May 2018 - 12:02 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç   Hendek


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.