“Konu hepimiz için kapanmıştır”

Harmantepe Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’yı ziyaret etti. Yerel basınımızda da gündem olan, yaşanan olaya değinen Namlı; “Harmantepe mahallemizde arzu etmediğimiz bir olay yaşandı. Mahalle Muhtarımızın yaşanan olayla ilgili özür dilemesi bizim için kıymetlidir. Konu hepimiz için kapandı” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, makamında Harmantepe Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın’ı kabul etti. Tüm Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlı ile birlikte gerçekleşen ziyarette MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz personeli Yüksel Kurtul’da yer aldı.

BİR ANLIK HATAYDI

Muhtar Ahmet Aydın, geçtiğimiz günlerde Harmantepe mahallesinde istenmeyen tatsız anlara neden olduğu için çok üzgün olduğunu ifade ederek; “Belediyemiz ve MHP teşkilatının mahallemizde yaptığı faaliyet esnasında yanlış bir anlaşılma nedeniyle olay farklı noktalara geldi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, MHP İlçe teşkilatı ve tüm kadrolarına bu nedenle teşekkür ediyorum. Belediyemizle, siyasi partilerimizle ve tüm kurumlarla işbirliği içindeyiz. Mahallemde yardım faaliyete yürüten ekiplerle aramda hakikaten çok üzüldüğüm tatsız bir olay yaşandı ve bu basına da yansıdı. Bir anlık hataydı. İnanın çok üzgünüm. Başkanımızdan, Belediyemizden, MHP İlçe teşkilatından ve kıymetli Hendekli halkından özür diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“ARAMIZI HİÇBİR OLAY VE KİMSE BOZAMAZ”

Tüm Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlı’da ortak amacın Hendek’e ve Hendekliye en güzel hizmeti sunmak olduğunu ifade ederek, “Biz birlikte çalışıyoruz. Aile arasında ufak tefek böyle şeyler olur. Önemli olan kardeşlik için Hendek paydasında bir araya gelebilmek. Biz çok şükür bunu başarıyoruz. Aramızı hiçbir olay ve kimse bozamaz. Hendek ve Hendekli hizmetin en güzelini hak ediyor. Nazik kabulünüz için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ORTAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yerel basınımızda da gündem olan, yaşanan olayın kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Başkan Burhan Namlı ise “Belediyemizin ihtiyaç sahiplerine yardımları sürüyor. Bu yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için yapılan başvuru ve kayıtlar gözetilerek TC sorgulaması usulüne göre yapılıyor. İhtiyaç sahibi her vatandaşımızın yardımına koşuluyor. Burada teşkilatımızın mensupları da çalışmalara destek verirken Harmantepe mahallemizde arzu etmediğimiz bir olay yaşandı. Mahalle Muhtarımızın yaşanan olayla ilgili özür dilemesi bizim için kıymetlidir. Özür dilemek bir erdemdir, bizde bu erdemi dikkate alarak konuyu uzatmanın fayda değil zarar sağlayacağını düşünerek THMD Başkanım Kadir Yağlı bey ile istişare ederek Mübarek Ramazan ayının en değerli günü olan Kadir Gecesinde muhtarımızın ziyaretiyle tatlıya bağladık. Konu hepimiz için kapandı. İyi niyet ve sağduyunun hakim olduğu her konuda Milliyet Hareket Partisi tüm teşkilat unsurları ile üzerine düşeni yapacaktır. Hendek için tüm mahallelerimizde ortak çalışmalarımız artarak devam edecektir.” ifadelerine yer verdi. Başkan Burhan Namlı, bu mübarek günde katılım sağlayan Tüm Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlı’ya, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Öztürk’e Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz personeli Yüksel Kurtul’a teşekkür etti

09 May 2021 - 12:06 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.