İstişare toplantısı yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan istişare toplantıları Hendek’te devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan istişare toplantılarının bu seferki adresi Hendek oldu. Hendek Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, ilçe belediye başkan yardımcıları ve şube müdürleri yer aldı.

Ramazan etkinlikleri

Ramazan ayında yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerin yapıldığı buluşmada konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl tüm ilçelerimizde ‘Mahallemde İftar Var’ programlarını gerçekleştiriyorduk. Geçtiğimiz yıl yaşanan yağışlar dolayısıyla bu yıl ilçe belediyelerimiz kendi ölçeklerinde farklı iftar ve Ramazan etkinliklerini gerçekleştirecek. Kent Park’ta Kadir Gecesi’nde düzenleyeceğimiz iftarın haricinde toplumumuzun farklı kesimlerine yönelik iftar buluşmalarımız olacak” dedi.

Sosyal yardımlar devam edecek

Yüce açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Ramazan ayının manevi atmosferini inşallah şehrimizin her bir köşesine yayacağız. Yılın her günü devam eden sosyal yardım faaliyetlerimiz de Ramazan’da artarak devam edecek. İlçe belediyelerimizle koordineli olarak yine dul, yetim, yaşlı, ihtiyaç sahibi ve kimsesizlere ulaşacağız. Kimsesizlerin kimsesi olmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak, Ramazan’ın bereketiyle vatandaşlarımızı yanında olacağız” diye konuştu.

09 May 2018 - 14:27 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç   Hendek


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.