İl Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı ziyaret

İl Emniyet Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ‘Sevgi her engeli aşar’ sloganı ile bünyesinde çalışan bir personelin engelli kızı Beyaz’ı ziyaret ederek, hediye verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı ziyaret
İl Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı ziyaret
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İl Emniyet Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ sloganından yola çıkarak Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan personeli ziyaret etti. Koronavirüs (Covid-19) önlemleri alınarak yapılan ziyarette ekipler, engelli olan kız çocuğu Beyaz’a hediye verilerek günü kutlandı. İl Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise; “#3AralıkDünyaEngellilerGünü sebebiyle kadromuzda görevli meslektaşımızın Engel tanımayan özel kızı, Beyaz kardeşimizi personellerimiz Covid-19 önlemleri alarak ziyaret etti. Sevgi Her Engeli aşar” ifadelerine yer verildi.

03 Ara 2020 - 16:35 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç   Hendek


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.