Hendek’te kaza

Hendek İlçesi Sarıdede Mahallesinde meydana gelen kazada kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada kişi hafif yaralandı.

Hendek’te kaza
Hendek’te kaza
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre, Hendek İlçesi Sarıdede Mahallesi Çevreyolu Osmangazi Caddesi mezbahane mevkiinde meydana gelen kazada F.K. idaresindeki 41 N… plakalı hafif ticari araç ile N.K. idaresindeki 54 ZA… plakalı kamyonet ile çarpıştı.

1 YARALI

Çarpışmanın şiddeti ile savrulan F.K. idaresindeki hafif ticari araç kaldırıma çarparak durabilirken, sürücüsü hafif yaralandı. Yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kontrol amacıyla Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

08 May 2021 - 16:19 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç   Hendek


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.