Hendek’te 36 bekçi görev başında

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan 36 Bekçi geceleri suç ve suçlularla mücadelede başarılı çalışmalara imza atıyorlar.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Hendek’te 36 bekçi görev başında
Hendek’te 36 bekçi görev başında
+2
Haber albümü için resme tıklayın

12 DEVRİYE EKİBİ GÖZ AÇTIRMIYOR

Göreve başlayan Bekçiler İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgeleri olan Mahallelerde gece görevlerinde bulunuyor. 12 Devriye ekibi ile Bekçiler gece ilçenin çeşitli bölgelerinde devriye atarak suç ve suçlularla mücadele de etkin rol alarak başarılı işlere de imza atıyorlar. Vatandaşlar Bekçi uygulamasının çok güzel olduğunu dile getirerek; “Bekçilerimizin çalışmaları bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Gece Mahallelerde devriye atan Bekçilerimize ve tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun” ifadelerine yer verdiler.

DENETİMLERDE YER ALIYORLAR

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Bekçiler gece devriyesinin yanı sıra Polis ekipleri ile denetimlere de katılıyorlar. Bekçilerin yer aldığı fotoğraf Emniyet Genel Müdürlüğü sayfasında da yerini aldı.

10 Oca 2021 - 13:46 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.