Hendek'teki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Hendek Köprübaşı Mahallesi Osman Yılmaz Caddesi üzerinde 16 yaşındaki Ali Alet hayatını kaybettiği 2 kişi de yaralandığı feci kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Hendek'teki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Hendek'teki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Video için play'e tıklayın

NE OLMUŞTU?

Kaza, dün gece saatlerinde Hendek ilçesi Köprübaşı Mahallesi Osman Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 BG *** plakalı T.A. idaresindeki spor otomobil ile plakası bulunmayan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen motosiklet çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisiyle 16 yaşındaki Ali Alet ile Ahmet S. ve 27 yaşındaki Suat A. yaralanmış, kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Motosiklette bulunan Ali Alet yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer 2 yaralı ise Hendek Devlet Hastanesine kaldırılmış, yaralılar buradaki ilk müdahalelerinin ardından ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

KAZA ANI KAMERADA

16 yaşındaki Alet, kılınan cenaze namazının ardından Hendek ilçesine Dikmen Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Öte yandan Hendek’te meydana gelen feci kazanın güvenlik görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde motosikletli gencin karşıya geçmeye çalışması bu sırada otomobilin gence çarptığı görülüyor.

12 Tem 2020 - 23:18 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.