Hendek Gençlik doğa yürüyüşünde

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hendek Gençlik Merkezi, Hendek ilçesine farklı illerden gelerek ilçedeki Eğitim Fakültesinde eğitim gören öğretmen adayı gençler ile doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Hendek Gençlik doğa yürüyüşünde
Hendek Gençlik doğa yürüyüşünde
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ÖĞRETMEN ADAYLARI HENDEK’İ GEZDİ

Hendek Eğitim Fakültesinde okuyan gençlere Hendek Gençlik Merkezi tanıtıldı. Gençlik Merkezi tanıtımı ardından Hendek-Akyazı İlçeleri sınırında bulunan, 19,37 hektar büyüklüğündeki Çiğdem yaylası doğa yürüyüşü Gençlik Liderleri eşliğinde gerçekleştirildi. Yayla şenliklerinin yapıldığı alana gelene kadar doğanın eşsiz güzelliklerine hayran kalan gençler bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler. Doğa yürüyüşü sonrasında gençler grup oyunları, halat çekme, yumurta ve çuval yarışları, spor aktiviteleri ile doyasıya eğlendiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Üniversiteli Gençler “Sakarya’nın bir doğa harikası olduğunu bu tarz aktivitelerin biz gençler için çok önemli olduğunu ve tüm öğrenci arkadaşlarımızı Gençlik Merkezlerinde bizler için yapılan birbirinden farklı etkinliklere katılabilirler. Bizler çok memnun kaldık emeği geçen Hendek Gençlik Merkezi ekibine ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler”

09 Eki 2021 - 11:56 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.