Hayvanseverlerden Hendek videosu

Bazı sosyal medya hesaplarında Hendek’te bir banka önünde vatandaşlara saldırdığı için alınan sokak köpeğinin Sakarya’nın en donanımlı barınağa götürülmesi sonrasında yaşananlarla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Hayvanseverlerden Hendek videosu
Video için play'e tıklayın

ALGI DENEMESİ

Hayvanseverlerin sık sık övdüğü ve yoğun emek gösterilen Hendek belediyesi geçici bakım evine götürülen Sokak hayvanının daha önceden bir belediye personelini ısırdığı ve bu belediye personelinin tedavi edildiği öğrenildi. Normal bir olayı sanki bir şey varmış gibi video çekerek görevli personelin hızlı hareket etmesine bir sebep olan bir vatandaşa bazı hayvansever sosyal medya hesaptan attığı video üzerinden cevap verdi.

KALİTE YÜKSEK

Sakarya’da barınakları gezerek hayvan severlerin sesi olan Doğacankor Sakarya İl Temsilcisi Betül Durukan Sakalısarı, Hendek belediyesinin geçici bakım evine giderek öldüğü iddia edilen o köpeğin bakım şartlarını görüntü altına alarak sosyal medya hesabından yayınladı. Hayvanların durumun son derece iyi olduğunu iyi şartlarda bakıldığını söyleyen Sakalısarı, vatandaşların şikayet etmesine de tepki gösterdi ve barınakta mama kalitesinin yüksek olduğunu söyledi.

05 Oca 2022 - 10:39 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.