Göğüs Hastalıkları Uzmanı hasta kabulüne başladı

Hendek Devlet Hastanesine atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı hasta kabulüne başladı.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Kırıkkale Araştırma Hastanesinden Hendek Devlet Hastanesine atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İbrahim Halil Üney Poliklinik hizmetlerine başladı.Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz hasta kabulüne başlayan Göğüs Hastalıkları Uzmanı İbrahim Halil Üney’e görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

13 Eyl 2021 - 11:46 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Hastane idarecilerinin ve başhekimin uyumsuzluğundan dolayı istifa eden günden güne eriyen Hendek devlet hastanesi doktor kadrosunuda takip edip haber yapsanız keşke. Gelen doktor Ünal Küçükyılmazı ve idareyi tanıdıktan sonra istifa ediyor. Önceki yıllardaki uzman hekim sayısına birde Ünal Küçükyılmaz geldikten sonra uzman hekim kadrosunu açıp bakın gelen yok giden var genel cerrahı olmayan bir hastaneden bahsediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 11:46