Bu parkta hayat var

Köprübaşı’nda spor ve sosyal donatı alanlarıyla zenginleştirilen park projesiyle mahalle halkının yüzünü güldüren Hendek Belediyesi, inşa ettiği 112 acil istasyonunun 10 personelle hizmete alınmasını sağladı. Köprübaşı parkı sağlık, spor ve sosyal alanda vatandaşlara sunduğu hizmetle mahallenin çehresini değiştirdi.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri
Bu parkta hayat var
Bu parkta hayat var
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KÖPRÜBAŞI’NIN MODERN YÜZÜ

Hendek Belediyesi tarafından zenginleştirilmiş sosyal donatı, spor, oyun ve yürüyüş alanlarıyla hizmete sunulan Köprübaşı’ndaki park her yaştan vatandaşın gözdesi olurken, projeyle en çok sevinen artık güvenle oyun oynayan minikler oldu. Banklar, oturma alanları, seyirci alanları, kamelyalar ve güneş enerjili aydınlatma panelleriyle Köprübaşı’na modern bir görünüm kazandıran yeni park içinde yer alan 3.Acil Sağlık İstasyonu ise vakalara anında müdahale etmeye başladı.

CANKURTARAN PROJE

Hendek 3.Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu projesinin tamamlanmasının ardından 80 metrekarelik bina Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmişti. Park içinde çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 112 Acil İstasyonu Hendek halkına hizmet etmeye başladı. 24 saat hizmette olan ve hayati önem taşıyan 3’üncü 112 Acil İstasyonu 10 personeli ile Hendek’teki vakalara anında müdahale ediyor. Hendek’in Kuzey Doğusunda kalan 3. İstasyon, acil hastalık ve yaralanmalarda sağlık ekiplerinin olay yerine en kısa sürede intikal etmesini sağlıyor.

BASKETBOL-FUTBOL VE YEŞİL ALANLAR

Proje kapsamında istasyonun dışında 1 adet mini futbol sahası ve mini basketbol sahası inşa edilirken, spor aletleri ve çocuk oyun aletleriyle ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçireceği alanlar oluşturuldu. Büyük ilgi gören park etrafında vakit geçiren vatandaşlar çocuklarının güvenli oyun alanlarında spor yapıyor olmasından son derece mutlu oluyor. Mahalle sakinleri ve özellikle minikler Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.Köprübaşı Mahalle Muhtarı Aslan Taşkın ise Köprübaşı Mahallesine yapılan 112 Acil İstasyonu ve Park için mutluluğunu dile getirirken, “Daha önce bu tip bir tesisimiz yoktu. Biz istiyoruz Başkanımız sağ olsun yapıyor. Mahallemize kazandırılan bu tesis sayesinde mahallemizin çehresi değişti ve güzelleşti. Civar mahallelere de hizmet veriyor. Mahallemizi güzelleştirmek için çaba gösteriyorlar. Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İSTİŞARE VE GÜZEL HİZMET VURGUSU

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sosyal alanları genişleterek vatandaşların keyifle vakit geçireceği nezih yaşamları inşa ettiklerini ifade ederek, “ Sosyal donatı alanlarının Hendek’imizin geneline yaymak için planlarımız var. Mahallelerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Hemşehrilerimizle aramızda sıkı bir bağ var. İstişareyle vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Güzel hizmetleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

22 Eyl 2021 - 12:08 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.