Babaoğlu kadın personelleri unutmadı

8 Mart Dünya Kadınları günü nedeniyle belediyede görev yapan kadın personellerle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, personellerin kadınlar gününü kutladı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Babaoğlu kadın personelleri unutmadı
Babaoğlu kadın personelleri unutmadı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

KADINLARIMIZIN ÇALIŞMA AZMİ İLE GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesinde ve belediyenin iştiraki olan TÜRKAY A.Ş’de görev yapan kadın personelleri Bayraktepe Tesislerinde misafir etti. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Nigar Görüm’de katıldı. Personellerle sohbet ederek çalışmaları değerlendiren Babaoğlu, kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sözlerine başladı. Belediye’de görev yapan kadın personellerle birlikte, tüm kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıktan yana olduklarına söyleyen Babaoğlu, “Kadınlarımızın çalışma azmi ile geleceği inşa ediyoruz. Kadınlarımızın çalışma hayatında yer alması toplumsal gelişmenin anahtarıdır” ifadelerine yer verdi

KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Kadınların hayatın her alanında büyük fedakarlıklar gösterdiğine dikkat çeken Babaoğlu, “Şanlı Tarihimizin Türk kadınlarının eşsiz fedakarlık ve cefakârlığı ile doludur. Doğumdan ölüme kadar ailenin ve toplumun temeli olan kadınlarımızın bizi biz güzide değerlerdir. Tüm kadınlarımıza şiddetin olmadığı, kadın cinayetlerinin son bulduğu, eşit, adil, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Başımızın tacı olan tüm kadınlarımızım 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun” dedi.

KAHVE FİNCANI HEDİYE ETTİ

Konuşmasının ardından Başkan Babaoğlu, personellere karanfil vererek, kahve ve özel üretim el emeği kahve fincanı hediye etti. Kadın personeller Babaoğlu’nun bu jesti karşısında çok mutlu olurken, Başkan Babaoğlu’na teşekkür ettiler.

06 Mar 2020 - 17:58 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.