Araç yüklü TIR yandı

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde 2’nci el araçları taşıyan tırda yangın çıktı. Kısa sürede alev topuna dönen TIR ile dorsesinde taşıdığı 4 araç küle döndü. Araçların alev alev yandığı anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Araç yüklü TIR yandı
Araç yüklü TIR yandı
+3
Video için play'e tıklayın

Yangın, sabah saat 08.40 sıralarında TEM Otoyolu Sakarya geçişişi Hendek ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde ilerlemekte olan S.A. idaresindeki 2’nci el araçları taşıyan 38 ADU 933 plakalı TIR’ın çekici kısmında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm TIR’ı sardı. TIR’ın 38 ADU 937 plakalı dorse kısmında bulunan araçlara da alevler sıçradı. Kısa sürede TIR ve arkasındaki 2’nci el araçlar alev topuna döndü. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi.

4 ADET ARAÇ ADETA KÜLE DÖNDÜ

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangını itfaiye ekipleri kontrol altına aldı. Söndürülen yangın sonrasında TIR ve arkasında taşıdığı 4 adet araç adeta küle döndü. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan, yangın ve patlama anları ise bölgedeki vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

16 Oca 2022 - 10:20 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.