“2020 Hendek için çok farklı olacak”

2019’un değerlendirmesini yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Geride bıraktığımız hizmet dolu 9 ayda her alanda yaptığımız hizmetlerimizle vatandaşlarımızın mutlu olmasını hedefledik. Yeni hedef ve projelerle 2020 Hendek için yatırım dolu bir yıl olacak” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 2019 yılının değerlendirmesini yaparken, 2020 yılı hedeflerini açıkladı. 1 Nisan 2019 tarihinden bu yana birçok önemli hizmete imza attıklarını ifade eden Başkan Babaoğlu, “Alt yapıdan üst yapıya, spordan sanata, eğitimden kültüre her alanda değişen bir Hendek var. Her zaman yanımızda olan ve bize güç veren Hendek halkının desteğiyle birçok önemli çalışmayı tamamladık. 91 mahallemizde tespit edilen sorunları çözmek, yarınlara umutla bakmak ve geleceğe emin adımlarla yürümek adına başlattığımız hizmet seferberliğinde kısa sürede büyük mesafe kat ettik.” dedi.

BİZİM YANIMIZDA HENDEK VAR

Babaoğlu, “İnsanı seven, insana değer veren, vatandaşlarımızın memnuniyeti esas alıp, kanunlara ve nizamlara uygun davranan, adil ve adaletli bir şekilde hizmet veren, milli ve manevi değerlerin ışığında kaynakların en etkin ve verimli şekilde değerlendirilmesi ilkesinden asla taviz vermeden bu yönde sağlam bir yapı oluşturduk. Tüm kurumlarımızla işbirliği ve uyum içinde olduk. Çok şükür hizmet yolculuğumuzda hep birlikte el ele vererek güçlü bir şekilde geleceğimiz inşa ederken, hemşehrilerimiz bize olan güvenini hep ifade etti. Yapacak çok işimiz, Hendek’e sözümüz var, çünkü bizim yanımızda Hendek var” dedi

HENDEK FARKINI GÖSTERDİ

270 günde 12,5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 273 kilometre uzunluğunda yol bakım onarım ve asfalt çalışması, 29 bin metrekare uzunluğunda kilitli parke çalışması yapıldığını belirten

Babaoğlu, “Bu çalışmaların yanı sıra sayısız paneller, seminerler, spor ve kültür etkinlikleriyle şenlik, fener alayı ve fuar organizasyonunda on binlerce vatandaşımızın bu etkinliklere katılımını sağladık. 7’den 70’e tüm herkese hitap etkinliklerimizle Hendek farkını gösterdi. Hendek’i birlikte güzelleştirirken, birçok şehre örnek olan atılımlar yapıldı. Bugün hamdolsun baktığımız zaman Hendek’te yoğun bir çalışma yılının geride kaldığını görüyoruz” diye konuştu.

YENİ PROJELER YENİ HEDEFLER

Babaoğlu, “Zeki Cömert Parkı yenileme çalışmalarımızı başlattığımız gibi, Alparslan Türkeş parkı, Toplu Konut, Kentsel Dönüşüm, Deprem Eylem Planı, Hendek Afet Koordinasyon Merkezi, spor tesisleri, D-100 alt geçit, ulaşım ana planı, akıllı şehir ve tarımsal alanda hayata geçireceğimiz projelerimizin hazırlıklarını tamamladık. Bu projelerle Hendek örnek ve öncü şehir olacak. Projelerle birlikte 2020 Hendek için yatırım dolu bir yıl olacak. Hendek halkı için çalışmaya ve hizmete ara vermeden devam edeceğiz. 2020 Hendek için çok farklı olacak” dedi

TÜRK-İSLAM DÜNYASI

2020 yılının tüm insanlığı huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni eden Başkan Babaoğlu, “Hendekli ve Sakaryalı hemşehrilerim başta olmak üzere, ülkemizin, Türk Dünyasının, İslam aleminin ve tüm insanlığın yeni yılını tebrik eder, huzur, sağlık, barış ve esenlikler dilerim. Hemşehrilerimizin gücüyle Hendek ve Sakarya için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

29 Ara 2019 - 12:49 Sakarya/ Hendek- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.