"Cumhuriyetimizin 100. yılına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama hazırlıkları kapsamında açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

haberlisin.com-Mehmet Kavis

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük armağan olan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına erişmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün Filistin’de yaşanan katliamların, zulmün öngörüsüyle Büyük Önder Atatürk'ün 100 yıl önce “Savaş zorunlu olmadıkça bir cinayettir” diyerek barışın önemine vurgu yapmıştır.

Bugün her zamankinden daha fazla ilkelerine sahip çıkmalı ve gösterdiğin yolda yürümeye devam etmeliyiz.

Bizde bu gurur ile İlçe Merkezimizi bayraklarla donatarak Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını gençlerimizle birlikte coşkuyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Daima İzindeyiz ATAM. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerine yer verdi.

24 Eki 2023 - 12:55 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi




Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce, AK Parti'nin Erenler Belediye Başkan adayı kim olmalı?
Tüm anketler