Anlaşma iptal! 1. Lig'e geliyor

Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor formasıyla önemli bir performans sergileyen forvet oyuncusu Philippe Kény Beşiktaş ile kulüplerin anlaşması sonrası İstanbul takımı ile anlaşma masasına oturmuştu golcü oyuncu ile Beşiktaş anlaşamadı. 

Anlaşmanın bozulması sonrası Bandırmaspor kulübü başkanı Onur Göçmez sosyal medya hesabından tepki gösterirken, golcü futbolcu tekrardan TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'a geri döndü.

02 Ağu 2022 - 18:53 - Spor




Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce, AK Parti'nin Erenler Belediye Başkan adayı kim olmalı?
Tüm anketler