Yönetimini oluşturuyor
Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kurucu il başkanı belli olduktan sonra teşkilatlarda şekillenmeye başladı. DEVA’nın Serdivan İlçe Başkanlığı'na iş insanı Sinan Karabaş getiriliyor.

Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nin teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. İl Başkanı Mehmet Erdoğan bir yandan güçlü bir il yönetimi oluşturmak için çalışırken bir yandan da ilçeleri şekillendiriyor.
DEVA’NIN SERDİVAN İLÇE BAŞKANLIĞI'NA KARABAŞ GETİRİLECEK
DEVA’nın Serdivan İlçe Başkanlığı'na iş insanı Sinan Karabaş'ın getirileceği öğrenildi. Serdivan ve Adapazarı ilçelerinde Arçelik Bayi olan Karabaş aynı zamanda Karabaşhome mağazası ve Serdivan AVM’de yer alan Porland bayiliği de bulunuyor. Sinan Karabaş, Sakaryaspor'da Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı. Serdivan'ın tanınmış ailelerinden Karabaş ailesine mensup olan Sinan Karabaş’ın kayınpederi de eski bir siyasetçi. Karabaş, Belediye meclis üyeliği ve çeşitli kademelerde siyasette görev almış Burhan Girdap’ın damadı.