Yeni hastane hattı (H9) hizmet vermeye başladı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 29 Nisan - 17 Mayıs arasında uygulanacak 17 günlük tam kapanma kararının ardından kısıtlamadan muaf olan vatandaşlar ve sağlık çalışanları için yeni bir hastane hattı oluşturarak hizmete sunuldu. 3 Mayıs Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan hat (H9) Merkez SEAH, Korucuk SEAH arasında mekik dokuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Koronavirüs önlemleri kapsamında 29 Nisan Cuma günü başlayıp 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek 17 günlük tam kapanma kararının ardından kısıtlamadan muaf olan vatandaşlar ve sağlık çalışanları için yeni bir hastane hattı oluşturdu. Açılan yeni hastane hattı (H9) Merkez SEAH, Korucuk SEAH arasında 3 Mayıs Pazartesi günü hizmet vermeye başladı.

TOPLU TAŞIMA ARALIKSIZ HİZMET VERECEK

Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımıza kısıtlamalar süresince aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz. 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayan yeni hastane hattı (H9), Merkez SEAH’tan başlayarak sırasıyla Tunatan Kavşağı, Toyotasa Hastanesi, Serdivan AVM, Yazlık Kavşağı, Sebahattin Zaim Bulvarı, Yenikent Devlet Hastanesi, Karaman, Sakarya Valiliği ve Korucuk SEAH gibi önemli noktalardan geçerek hizmet sunuyor. Vatandaşlarımız 9H hattının anlık konum bilgileri ve hareket saatlerine sakarya.bel.tr ve SAKUS Mobil üzerinden ulaşabilir ve takip edebilir. 17 günlük kapanma sırasında, sabah 7.00’dan itibaren toplu taşıma çalışmaya devam edecek. Vatandaşlarımız ulaşım ile alakalı soru, istek ve taleplerini 153-1 Çağrı Merkezimizden bizlere iletebilirler” ifadelerine yer verildi.

04 May 2021 - 15:29 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.