Yaz kampları Macera Park’ta başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin yaz kampları başladı. Yılın ilk kamp ateşini katılımcılarla birlikte yakan Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşlarımız şehrimizin eşsiz doğasında, yeni hatıralar biriktirsin ve bu güzel cenneti en yakından teneffüs etsinler düşüncesiyle kamp programlarımıza start verdik.” dedi.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri
Yaz kampları Macera Park’ta başladı
Yaz kampları Macera Park’ta başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların dört gözle beklediği “Yaz Kampları” programına başladı. Yaz boyunca devam edecek olan, ilginin yoğun olduğu kampların ilki Yenikent bölgesinde bulunan Macera Park’ta tamamlandı. Doğa ve kamp severler, düzenlenen ilk kamp programına yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaş çadırlarını alıp, 2 gün sürecek olan kampa katılmak için parkın yolunu tuttu. Spor ve doğaseverler, Büyükşehir’in kamp programında bir yandan eğlencenin tadını çıkarırken diğer taraftan bilgilendirici ve eğitici etkinliklere katıldı.Macera Park’ta yılın ilk kamp ateşini yakan Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir olarak vatandaşların Sakarya’nın eşsiz doğasında güzel hatıralar biriktirmeleri için yeni etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, “Sakaryamız şehirlerin şehri, doğanın adeta bizlere bahşettiği bir hediyedir. Yeşili, doğal güzellikleri, iklimi ve verimli topraklarıyla dünyada nadir şehirlerden olan ilimizin tadını doyasıya çıkarmak için birbirinden güzel buluşmalar düzenliyoruz, bu güzellikleri yeniden keşfediyoruz. Vatandaşlarımız şehrimizin eşsiz doğasında, yeni hatıralar biriktirsin ve bu güzel cenneti en yakından teneffüs etsinler düşüncesiyle kamp programlarımıza start verdik. Macera Park’ta ve Büyükşehir’imize ait sosyal alanlarda yaz kamplarımıza yenilerini ekliyoruz. Etkinliklerimize ilgi gösterip, kalabalık bir aile olmamızı sağlayan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

EĞLENCENİN MERKEZİ

Spor Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Macera Park’ta startı verilen kampların yaz boyunca devam edeceği bildirildi. Bugün başlayan ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği kamp ilk kamp programı sona erdi. Kamp programında katılımcılar sabah, öğle akşam yemek ikramı ile birlikte kamp ateşi başında sohbetler, sinema gösterimi, söyleşi - dinletiler, halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma, dart turnuvası gibi oyunlar, parkur yarışı ve zipline etkinlikleriyle eğlencenin doruklarına çıktı. Büyükşehir'in yeni kamp programlarının detayları ise önümüzdeki süreçte vatandaşlarla paylaşılacak.

10 Tem 2021 - 16:17 - Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.