Yavuz’dan samimiyet vurgusu

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un sözde Ermeni soykırımıyla ilgili attığı tweeti alıntılayan AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz ‘kendi il başkanınıza söylemelisiniz ki samimiyetinizden herkes emin olsun” diye cevap verdi

Yavuz’dan samimiyet vurgusu
Yavuz’dan samimiyet vurgusu
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya paylaşımıyla tepkileri üzerine topladı. Kaftancıoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı gün attığı tweetle vatanseverlerin sinirlerini zıplatmayı başardı. Kaftancıoğlu “Bugün 23 Nisan yarın neydi? Bilmek istemeyenler için ipuçu 1915” paylaşımı büyük tepki topladı. Kaftancıoğlu’nun paylaşımından bir süre sonra CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç bir paylaşım yaparak ABD’nin yeni başkanına sözde Ermeni soykırımı için çağrı yaptı.

ÖZKOÇ’UN PAYLAŞIMINA YAVUZ’DAN CEVAP

Engin Özkoç’un attığı tweet şöyle; ABD’nin sözde Ermeni soykırımını tanıması Türkiye-ABD ilişkilerine zarar verir. Sayın Biden ve ABD Yönetimini dost ve müttefik iki ülkenin ilişkileri için sorumlu davranmaya davet ediyoruz. ABD’nin Türk halkına düşmanlığını tescilleyecek davranıştan kaçınacağını düşünüyoruz” dedi. Özkoç’un paylaşımını alıntılayan AK Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz “Sayın Özkoç çağrısını gerçekten anlamlı buluyoruz. Ancak bu sözlerinizi önce kendi İstanbul il Başkanınıza söyleyebilmelisiniz ki samimiyetinizden herkes emin olsun” dedi. Yavuz bununla da kalmayın Özkoç’a adeta meydan okuyup “Buyurun görelim” dedi.

24 Nis 2021 - 14:12 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.