Yaşar Zımba’dan Bilal Soykan’a ziyaret

Sakarya Amatör Spor kulüpleri federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Akyazı ilçesi Spor branşlarına ve Futbol kulüplerine yaptığı desteklerden dolayı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür şilti verdi.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Belediyede gerçekleşen ziyarette Başkan ASKF Yaşar Zımba’ya, ASKF Başkan vekili Aydın Birincioğlu, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Adem Altun, ASKF Yönetim kurulu başkan yardımcıları Ahmet Silahçı Necmettin Koçak, Uğur Kobaş, kulüp temsilcileri Mustafa Kaya, Ahmet Birinci eşlik etti. ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “ Bilal Başkan ile yılların dostluğuna, kardeşliğine sahibiz. Kendisi uzun yıllardır Spor branşlarına büyük destekler olmakta. Pandemi dönemi gibi bu zorlu dönemde yaptığı katkılar ile kulüplerimiz ve spor branşlarımız biraz nefes almıştır. Kendisine şahsım, yönetim kurulum, Akyazı ilçesindeki kulüpler ve spor branşları adına teşekkür ediyorum. dedi.

19 Eki 2021 - 21:43 - Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.