Yasal işlem başlatıldı

Sapanca Gölü kenarındaki kaçak inşaat belediye ekiplerince mühürlendi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Yasal işlem başlatıldı
Yasal işlem başlatıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şehir genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında denetimler sürüyor. Bazı fırsatçıların virüsü fırsat bilip yasak olduğu halde krizi kendi lehine çevirmeye çalışabiliyor. Buna göre yapılaşmanın yasak olduğu ve koruma alanı ilan edilen Sapanca Gölü’nün Serdivan kıyılarında yer alan ve eski su pompa istasyonunun bulunduğu alanda kaçak bir yapının inşaatına başlanması şaşkınlık yarattı. Ahşap malzemelerle bir bölümünün tamamlandığı inşaatta baskın yapıldı. İhbar üzerine harekete geçen Serdivan Belediyesi ve SASKİ ekipleri inşaatı mühürleyerek yasal işlem başlattı.

14 Nis 2020 - 11:49 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

Haluk - Birşey olmaz. Yarın birgün tamamlanır üstüne de cafe yapılır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 11:49