Yapılan incelemelerde…

Adapazarı Donatımpark’ın içinde bulunan süs havuzunda bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.

NE OLMUŞTU?

Edinilen bilgilere göre Adapazarı ilçesindeki Donatımpark içerisinde yer alan süs havuzunun yüzeyinde hareketsiz duran bir kişi görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından süs havuzundan çıkarılan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından orta yaşlı erkeğe ait ceset, otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Havuzda çevredeki vatandaşlar tarafından hareketsiz olarak bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Yapılan incelemeler sonucunda 60 yaşındaki Yakup Yılmaz olduğu belirlendi. Yılmaz’ın aşırı alkollü olduğu ve süs havuzuna düşerek boğulduğu iddia edildi. Yakup Yılmaz 1989 yılında Adapazarı Belediyesi’nde görev yaptığı öğrenildi.

[ilgili-haber=36930]

13 Ağu 2019 - 12:07 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.