Vali Nayir'den veda ziyaretleri

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, bazı ilçelere veda ziyaretlerinde bulundu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Vali Nayir'den veda ziyaretleri
Vali Nayir'den veda ziyaretleri
+3
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞKANLARA VEDA ZİYARETLERİ

Kaynarca ilçesinde Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli ve Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ile bir araya gelen Vali Nayir, daha sonra Karasu ilçesinde Kaymakam Aziz Mercan ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı'yı ziyaret etti. Kocaali ilçesinde Kaymakam Emre Nebioğlu ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'a veda ettikten sonra Ferizli ilçesine geçen Vali Nayir, burada da Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya veda ziyaretinde bulundu. Söğütlü ilçesinde Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ve Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'i ziyaret ederek kendilerine veda eden Vali Nayir, görev süresi boyunca tüm kaymakamlar ve belediye başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, herkese görevlerinde üstün başarılar diledi. Ziyaretlerde Vali Nayir'e, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli de eşlik etti.

12 Haz 2020 - 12:22 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.