Vali Nayir açıklama yaptı

Sakarya İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararıyla karantina altına alınan Mete Sokak’ta yaşayan vatandaşlara Adapazarı Belediyesi ekiplerince gıda desteğinde bulunurken polis ekipleri sokağın giriş çıkışlarında ve arkasındaki yeşil alanda nöbet tutmaya devam ediyor.

Vali Nayir açıklama yaptı
Vali Nayir açıklama yaptı
+2
Video için play'e tıklayın

Haber / R. Kaan Oktar

ATEŞLERİ KONTROL EDİLİYOR

Sakarya İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararıyla karantina altına alınan Mete Sokak’ta yaşayanlara Adapazarı Belediyesi ekiplerince gıda desteği yapıldı. Özel koruyucu ekipman giyen ekipler, sokakta bulunan evlere tek tek gıda dağıtırken çevresi tamamen kapatılan sokağın etrafında polis ekipleri 24 saat nöbet tutmaya başladı. Her gün ateşleri kontrol edilen ve sağlık durumları raporlanan vatandaşlardan belirti gösterenler olursa hastaneye kaldırılacakları öğrenildi.

“KARANTİNA 14 GÜN SÜRECEK”

Konuyla ilgili olarak Haberlisin.com’a özel olarak konuşan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, “Sokakta akrabaların ve halde çalışan vatandaşlarımızın bulunması nedeniyle tedbir amaçlı olarak karantina uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın ateşleri ve sağlık durumları anlık olarak kontrol ediliyor. Vatandaşlarımıza gıda desteği sağlıyoruz. Karantina, her ihtimale karşı 14 gün daha sürdürülecek, bu süre zarfında gerekenlerin tamamı yapılacak” dedi.

03 Nis 2020 - 16:07 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.