Umre programı düzenlediler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya, 7 gece 8 gün süren bir umre programı düzenledi.

Umre programı düzenlediler
Umre programı düzenlediler
Haber albümü için resme tıklayın

Umre Programına; MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, Başkan Yardımcıları İsmail Filizfidanoğlu, Mustafa Gavasoğlu, Özcan Nalbant, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Ulusal, ve Ahmet Cihan’ın yanı sıra birçok üye işadamı aileleriyle birlikte kutsal topraklara yolculuk yaptı.

MİLLETİMİZİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN DUALAR EDİLDİ

Umre programıyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun; “Çok güzel, çok huzurlu günler geçirdik. Milletimizin birliği ve beraberliği için, tüm İslam ümmeti için dualar ettik. Buralarda olup da, efendimiz, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in ayak bastığı topraklar üzerinde olmak, Mescid-i Haram’da, İslamiyet’in kalbi Kabe’de namazlarımızı kılmak, tavaflarımızı gerçekleştirmek inanın muazzam duygular silsilesiydi. Rabbim tüm din kardeşlerime oraları hayatında en az bir kere gidip görmeyi nasip etsin” dedi.

Umre için gittikleri kutsal topraklarda Osmanlı Hurma sahibi Süleyman Uzunoğlu’nu da ziyaret eden MÜSİAD Sakarya kafilesi Medine’de bulunan hurma bahçelerini gezdi.

Umre programını her yıl gerçekleştirmeyi umut ettiklerini de aktaran Coşkun; “Umarım bu bizim için geleneksel bir hale gelir. Dostlarımızla ve ailemizle kutsal topraklarda olmak mutluluk vericiydi.” dedi. Açıklamasının sonunda programa katılan MÜSİAD üyelerine, ailelerine ve gerek ziyaret ederek, gerek arayarak, gerek sosyal medya ve mesajlarla Umre Programlarını kutlayanlara sevgilerini ve teşekkürlerini ileterek burada herkese duacı olduklarını, tüm MÜSİAD üyeleri ve dostlarının selamlarını ilettiklerini söyledi.

10 Ara 2019 - 10:11 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.