Televizyonda gördü

Sakarya’da yaşayan 9 yaşındaki Ebrar Gacal İstanbul ve Kocaeli’de belediye başkanlarının çocuklara şeker, harçlık verdiğini ve şenlik yaptığını televizyonlardan gördüğünü kendilerinin de benzer etkinlikler istediği söyledi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Video için play'e tıklayın

SAKARYA’DA DA AYNILARI YAPILSIN

Günlerdir Covid-19 nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklar televizyonlarda gördüklerinin kendilerine neden yapılmadığını merak ediyor. Haber bültenlerinde akranlarına belediye başkanları tarafından bayram şekeri, harçlık hatta sokak eğlenceleri düzenlendiğini gören Ebrar Gacal video çekerek Sakarya’daki başkanlardan da kendilerine benzerinin yapılmasını istedi.

TALEPLERİNİ SIRALADI

9 yaşındaki Ebrar Gacal önce başkanlarının bayramını kutladı ardından taleplerini sıraladı. “Sayın Sakarya Belediye Başkanım. Öncelikle bayramın mübarek olsun. Televizyonlardan görüyoruz İstanbul ve Kocaeli’nin başkanları çocuklara şekerler veriyor, harçlıklar dağıtıyor, şenlikler düzenliyor. Sizde çocuklara şekerler dağıtsanız, harçlıklar verseniz, şenlik yaptırsanız çok seviniriz. Buradan tüm Sakarya’nın çocuklarının bayramını kutluyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum” diyerek kendisi gibi evlerinde izole olan çocuklar adına talebini iletti.

27 May 2020 - 13:02 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.