Talebi reddedildi

2021 yılı Haziran Ayı’nda Erenler İlçesinde miras meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan amcası, yengesi ve kuzenini evlerinin önünde tabanca ile vurarak öldüren Yavuz Şanlı’nın yargılandığı mahkeme Nisan’a ertelendi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

NE OLMUŞTU?

6 Haziran’da Erenler İlçesi Kamışlı Mahallesinde aralarında miras nedeniyle husumet bulunan amca çocukları Gökhan Şanlı ve Yavuz Şanlı arasında kahvehanede çıkan tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırıldı. Kavga sonrası amcası Saffet Şanlı’nın evini basan Yavuz Şanlı, yanında getirdiği silahla amcası Saffet Şanlı ve yengesi Nuran Şanlı’yı silahla öldürdü. Bu sırada sesi duyarak dışarı çıkan Gökhan Şanlı’ya da ateş eden Yavuz Şanlı, daha sonra otomobiline binerek kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk incelemede Saffet Şanlı ve eşi Nuran Şanlı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilmiş, ağır yaralı Gökhan Şanlı ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Firari saldırgan Yavuz Şanlı ise daha sonra yaralı olarak gitiği hastanede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İFADELERİ ALINDI

Yakalanarak cezaevine gönderilen Yavuz Şanlı’nın yargılanmasına Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. Duruşmada Sanık Yavuz Şanlı ve müştekiler S.S.Ş. ile E.Ş.’nin ifadeleri alındı. Sanık Yavuz Şanlı’nın tutuksuz yargılanma talebi mahkemece reddedilirken müştekilerin suçtan zarar görme ihtimaline binaen dosyaya katılma taleplerinin kabulüne ve taraflar arasındaki daha önceki husumete ilişkin başka dava dosyaları olup olmadığının araştırılmasına karar vererek duruşmayı 28 Nisan’a erteledi.

“ADALETE GÜVENİMİZ SONSUZ”

Duruşma çıkışı konuşan müşteki S.S.Ş. ve E.Ş. ise yaşanan olaylar nedeniyle çok büyük acı yaşadıklarını belirterek, “”Tek isteğimiz adaletin yerini bulması, biz anne babasız ve öksüz kaldık ayrıca 4 bebeğimiz de yetim kaldı. Adalete güvenimiz sonsuz” ifadelerini kullandı.

14 Oca 2022 - 13:42 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

Kamislili - ADALET VE ILAHI ADALET ELBET TECELLI EDECEKTIR...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 04:33