Süleymanbey’de asfalt çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Daha önce SASKİ marifetiyle altyapı çalışmaları tamamlanan ve sağlam altyapı ile buluşturulan bin 700 metre uzunluğundaki Merkez Caddesi’nde sıcak asfalt serimi için eski asfaltın söküm çalışmaları başlatıldı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Süleymanbey’de asfalt çalışmaları başladı
Süleymanbey’de asfalt çalışmaları başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Adapazarı ilçesi Süleymanbey Mahallesi’nde bulunan ve daha önce SASKİ marifetiyle altyapı çalışmaları sonucunda sağlam altyapı ile buluşturulan bin 700 metre uzunluğundaki Merkez Caddesi’nde eski asfaltın söküm çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdürdüğü güzergâhta eski asfaltın söküm işleminin ardından bölge 3 bin 100 ton sıcak asfalt ile yeni görünümüne kavuşacak. Devam eden çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Sağlam altyapı ve modern üstyapıyla cadde ve sokaklarımızda yenileme çalışmaları asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte hız kazandı. Güzergâhı en kısa sürede yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Devam eden çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızın hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

18 May 2021 - 14:16 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.