Sepaş’tan mesai ayarı

Resmi Kurum ve bankalar ardından Sepaş Müşteri Hizmetleri Merkezlerinin de çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi. Buna göre müşteri temsilcileri artık 10:00-12:00 ile 13:00-16:00 saatleri arasında çalışacak.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

ÇALIŞMA SAATLERİNDE DÜZENLEME

Covid-19 salgının Türkiye'de yayılımının en aza indirilmesi amacıyla salgınla mücadelede bir dizi tedbir alındı. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde kamuda mesai saatlerinin değiştirilmesinin ardından özel sektörden ilk hamle bankacılardan gelmişti. Buna göre, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler doğrultusunda, 7 Aralık Pazartesi günü itibarıyla Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezlerinin çalışma düzeni 10:00-12:00 ile 13:00-16:00 saatleri olarak değiştirildi. Söz konusu uygulama Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce illerinde bulunan toplam 26 Müşteri Hizmetleri Merkezleri olmak üzere tümünde geçerli olacak.

SEPAŞ BÖYLE DUYURDU

Sepaş’tan yapılan açıklamada ise; “Sepaş Enerji olarak, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çalışan ve toplum sağlığını koruyabilmek adına başvurmuş olduğumuz üst düzey tedbirleri eksiksizce uygulamaya devam ediyoruz. Müşteri Hizmetleri Merkezlerimizin tamamında sosyal mesafe ve temizlik önlemleri başta olmak üzere gerekli tüm düzenlemeler devrede olup, merkezlerimize Hayat Eve Sığar (HES) Kodu sorgulaması ile giriş yapılabildiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Müşteri Hizmetleri Merkezlerimizde yapılan abonelikle ilgili birçok işlem, www.sepas.com.tr adresindeki web sitemizde bulunan “Online İşlemler” sekmesi veya 444 5 186 telefon numaralı çağrı merkezimiz aracılığıyla da güvenli ve hızlı biçimde gerçekleştirilebilmektedir” denildi.

03 Ara 2020 - 11:50 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.