“Şehrin yeni girişi bakanlık desteği ile hayata geçecek”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Anadolu otoyolundan şehre girişlerde yeni bir alternatif olacak projeyi görüşen Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak projeyi hazırlamış, Karayolları Genel Müdürlüğümüze sunmuştuk. Bakanımız da projeyle ilgilenildiğini ifade etti. Genel Başkan Yardımcımız ile milletvekillerimiz de Ankara’da projeyi yakından takip ediyor. Kısa süre içerisinde de kamulaştırma çalışmalarına başlıyoruz. İnşallah Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ile Erenler bölgesinden şehrimize yeni bir giriş kazandırmış olacağız” dedi.

“Şehrin yeni girişi bakanlık desteği ile hayata geçecek”
“Şehrin yeni girişi bakanlık desteği ile hayata geçecek”
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği program için Ankara’ya giden Başkan Ekrem Yüce, Bakan Karaismailoğlu’na otobandan şehre girişlerde yeni bir alternatif olacak projeye ilişkin bilgiler paylaştı. Başkan Yüce, destekleri dolayısıyla Bakan Karaismailoğlu’na teşekkür etti.

PROJE HAZIR, KAMULAŞTIRMALAR BAŞLAYACAK

Başkan Ekrem Yüce, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşmesinin ardından şu değerlendirmeleri paylaştı: “Türkiye Belediyeler Birliği’nin programı için Ankara’daydık. Anadolu otoyolundan şehre girişlerde yeni bir alternatif olacak projeye ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’yla görüştük. Büyükşehir Belediyesi olarak projeyi hazırlamış ve Karayolları Genel Müdürlüğümüze iletmiştik. Sayın Bakanımız da projeyi yakından takip ettiğini ifade etti. İnşallah kısa süre içerisinde de kamulaştırma çalışmalarına başlıyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ile Erenler bölgesinden şehrimize yeni bir giriş kazandırmış olacağız. Katkıları ve destekleri dolayısıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyor, Ankara’da projeyi yakından takip eden Genel Başkan Yardımcımıza ve milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

D-100 VE KUZEY MARMARA OTOYOLU’NA RAHAT ULAŞIM

Başkan Ekrem Yüce, kuzey ilçelerine ulaşımların projeyle birlikte rahatlayacağını dile getirerek, “Proje kapsamında Pekşenler Kavşağı ile Yeni Stadyum arasında 6 kilometre uzunluğa sahip köprülü yeni bir duble yol hayata geçirilecek. Şehrimizin kuzeyinde yer alan Kaynarca, Söğütlü, Ferizli, Karasu, Kocaali ilçelerine ulaşımlar rahatlayacak, dolayısıyla şehir içi trafiğini de olumlu yönde etkileyecek. D-100 ve Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantılar da kolaylıkla sağlanacak. Hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

21 Eyl 2020 - 12:12 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.