Şehrin sesi oldunuz

Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe haberin merkezini ziyaret etti. Tepe www.haberlisin.com’un şehrin sesi olduğunu söyledi

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Şehrin sesi oldunuz
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya’dan haberdar olmak isteyenlerin takip ettiği haberlisin.com yeni yerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sakarya Seyyar Giyim eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe ve Oda Genel Sekreteri Cüneyt Özelhaberin merkezini ziyaret edip Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş ile bir süre sohbet etti. Başkan Tepe ziyarette “Haberin merkezinin yeni yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir hizmet yeriniz olmuş. Kısa sürede Sakarya’nın sesi olmayı başardınız sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. İnşallah şehrimiz adına hep güzel haberlerde buluşuruz” dedi.

Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş nazik ziyaret için teşekkür ederek “Genç bir ekiple daha güzel işlere imza atacağız. Her zaman hissettirdiğiniz desteğiniz için teşekkür ederim” dedi

21 Oca 2020 - 17:59 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.