Şehir genelinde ilaçlama ve mıntıka temizliği yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden vektörlerin ortadan kaldırılması için 30’a yakın personelle kent genelinde ilaçlama, mıntıka ve çevre temizliği yapıyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

İnsan sağlığını korunması ve vatandaşların yaşam alanlarının temiz kalması için sahada 7/24 çalışan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler faaliyetlerine Serdivan Beşköprü’de devam ediyor. İlaçlama, mıntıka ve çevre temizliği yapan 30 kişilik ekip, şehir genelinde sivrisinek, karasinek, hamamböceği, kemirgen ve kene gibi insan sağlığını tehdit eden haşereyi ortadan kaldırmak için mesai harcıyor. Ekipman ve araçlarıyla şehrin her köşesine ulaşan ekipler, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

“FEDAKÂRCA ÇALIŞAN PERSONELİMİZE TEŞEKKÜRLER”

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz insan sağlığını korumak ve çevreyi temiz tutmak için gündüz-gece demeden gayretle çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde haşere olarak tabir edilen, hastalık oluşturabilecek canlıların yayılımı önlenerek ve insan sağlığı korunmaktadır. Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ilaç ve malzemelerin kullanıldığı vektörlerle mücadelede sahada 7/24 fedakârca çaba gösteren tüm personelimize teşekkür ediyorum” denildi.

05 Oca 2022 - 11:59 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.