Sefer sayısı arttı

TCDD Taşımacılık AŞ, tren seferleri ve saatlerinde değişikliğe gitti. Yeni uygulama 8 Aralık'ta başlayacak.

Adapazarı - Pendik arasında çalışan Ada Treninin saatleri değişirken sefer sayısı da 5’e yükseldi. İstanbul - Ankara ve İstanbul - Konya arasında çalışan Yüksek Hızlı Tren seferlerinin de saatleri değişti.

TCDD Taşımacılık AŞ tarafından 8 Aralık’ta başlayacak olan yeni uygulamada, Adapazarı - Pendik arasında çalışan Ada Treninin seferler sayıları karşılıklı 5 sefere çıkartıldı. Tren seferlerinin saatleri değişirken, Adapazarı'ndan Pendik'e ilk tren saat 05.50'de kalkacak. Pendik'ten ilk tren ise 08.11'de kalkacak. İstanbul - Ankara ve İstanbul - Konya arasında çalışan ve Arifiye'de de duran Yüksek Hızlı Tren seferlerinin de saatleri değişti. Yeni sefer saatleri 8 Aralık 2019 - 3 Mart 2020 tarihleri arasında geçerli olacak.

06 Ara 2019 - 12:34 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.