SAÜ Yurtlarından Türk Kızılayı’na Önemli Bağış

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Yurtlarında bulunan gardırop, yatak, baza, komodin ve çalışma masasından oluşan 180 takım, İdlib’e ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı Sakarya Şubesine bağışlandı.

SAÜ Yurtlarından Türk Kızılayı’na Önemli Bağış
SAÜ Yurtlarından Türk Kızılayı’na Önemli Bağış
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yapılan bağışın son dönemlerde İdlib’de yaşanan sel felaketinden olumsuz etkilenen insanlara ulaştırılacağını bildiren Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, bağış için başta Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

“GAYEMİZ İNSANLARIN YÜZLERİNİ GÜLDÜREBİLMEK”

Yardımların çok değerli olduğunu söyleyen Tiryaki, “İdlib’de hayatını zor şartlar altında idame ettirmeye çalışan kardeşlerimiz var. Gayemiz oradaki insanların bir nebzede olsa ihtiyaçlarını giderebilmek ve yüzlerini güldürebilmektir. Bu anlamda en büyük destek Sakarya Üniversitesinden geldi. O bölgede eğitim almak için sıra yerine taşların üzerinde oturan savaş mağduru pek çok çocuk var. Gönderdiğimiz çalışma masalarını, çadır kentlerde yaşayan insanların ihtiyaçları için kullanacağız. Bu önemli katkılarından dolayı Sakarya Üniversitesine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

23 Şub 2021 - 16:41 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.