SASKİ, Erenler Değirmendere’de çalışmaları tamamladı

SASKİ ekipleri Erenler Değirmendere Mahallesi’nde bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Yağışlı havalarda su bulanıklığından kaynaklı sorunların önüne geçilmesi için Çaybaşı Ortakat Mahallesi’nde 400 metreküp depodan arıtılmış su sağlanması amacıyla 10 lt/sn debili pompa sistemi kurulmuş olup, Değirmendere’ye 300 metreküp depoya bağlantı hattı yapılmıştır.

SASKİ, Erenler Değirmendere’de çalışmaları tamamladı
SASKİ, Erenler Değirmendere’de çalışmaları tamamladı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Erenler Değirmendere Mahallesi’nde daha önce zarar gören yağmur suyu hatlarında bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Daha önce 300 metreküp ve 50 metreküp olmak üzere 2 adet su deposu yapılmıştı. Yağışlı havalarda su bulanıklığından kaynaklı sorunların önüne geçilmesi için Çaybaşı Ortakat Mahallesi’nde 400 metreküp depodan arıtılmış su sağlanması amacıyla 10 lt/sn debili pompa sistemi kurulmuş olup, Değirmendere’ye 300 metreküp depoya bağlantı hattı yapılmıştır. Bunun yanı sıra SASKİ ekipleri 2020 yılında 120, 2021 yılında 118 adet arıza tamiratı gerçekleştirdi. Ayrıca 2020 yılında 547, 2021 yılında da 380 adet fosseptik çekim işlemi yapıldı.

29 Ağu 2021 - 16:21 - Gündem

Mahreç   Manager


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.