SASİAD, üye firmaları ziyaret etti

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) üye firmalarını ziyaret ederek, çalışmalarla ile ilgili istişarelerine devam ediyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
SASİAD, üye firmaları ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karayaka, Genel Sekreter Ferhat Ateş ile birlikte, SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak ve ALTEK Teknik Tesisat Genel Müdürü Ali Candan’ı yerinde ziyaret ederek, piyasaları ve şehir gündemini değerlendirdi.

BAŞARI DİLEDİ

İş dünyası ve ekonomik gündem üzerinde istişarelerin yapıldığı ziyarette çalışma faaliyetleri hakkında da bilgi veren Başkan Karayaka, misafirperverliğinden ötürü SASİAD’ın yeni üyesi Ali Candan ve Behlül Bayrak’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

13 Oca 2022 - 15:37 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.