Sarı’dan Ankara çıkarması

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan ve Karasu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Emanet, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen’i makamında ziyaret etti.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Sarı’dan Ankara çıkarması
Sarı’dan Ankara çıkarması
Haber albümü için resme tıklayın

SORUNLAR İÇİN İSTİŞAREDE BULUNDULAR

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan ve Karasu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Emanet, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen’i ziyaret ederek Karasu’da kangren haline gelmiş sorunların çözümü için istişarede bulundular.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan İshak Sarı; “İlçemizin geleceği için olumlu adımlar atmaya gayret ediyoruz. Bu sebepten dolayı sık sık Ankara ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Başkent ziyaretlerimizde son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen’i makamında ziyaret ederek Karasu’da kangren haline gelmiş sorunların çözümü için istişarede bulunduk ve kendilerine çözüm önerilerimizi sunduk” dedi. Belediye Başkanı İshak Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından, yeniden AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek hediyelerini takdim etti.

06 Nis 2021 - 11:23 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.